Preinscripció «Travel to Brussels»

Si tens entre 13 i 30 anys i t’apetix vindre a conèixer les institucions europees de Brusseles (i de pas, fer un poc de turisme per allà), apunta’t a aquest nou projecte que tenim. Preferència per als joves que ja han participat en activitats internacionals d’AMICS. Tot pagat (projecte Erasmus+). I també tindrem entre 15-20 places llliures per a familiars o amics (amb una quota encara per determinar…).

ATENCIÓ: El viatge és en bus, des d’Agres el dia 5 de desembre per la vesprada (allà cap a les 17:00 o 18:00), la primera nit la fem en Paris (i aixina podem vore la Torre Eiffel) i d’allà cap a Brusseles per a passar el dia 6-7-8-9. Visitarem les institucions de la UE i també els llocs més importants de la ciutat. Tornem el 9 per la vesprada per arribar a casa el dia 10 de desembre de 2023.

Com en totes les nostres activitats, aquesta també compta amb l’acompanyament i dinamització de l’equip de professionals d’AMICS, per tant, els menors que vinguen estaràn al nostres càrrec! (i s’ho passaran GENIAL!!!)

De moment, si t’apetix la idea, apunta’t i aixina podem anar començant a preparar-ho!